Det siger andre

Lone er dygtig til at videreformidle faglig viden på en sikker og troværdig måde.

Lone arbejder ambitiøst og dedikeret på opgaver. Hun har et stort overblik og et stort drive.

Lone kan sine ting, og ser ting, ingen andre ser.

Lone er visuelt orienteret. Derfor vil de leverancer hun skal frembringe være 100% i orden på det område fx hjemmesidefarver, opsætning af reklamemateriale o.l.

Lone er vild med idéer, alt hvad der er nyt og giver spændende vinkler på tingene. En ny tanke, som sætter alt i et nyt lys og som får det gamle til at få ny værdi. Hun har selv masser af idéer.

Lone er en person som forstår at lytte til og se sine medmennesker. Det sætter hende i stand til at give god respons. Hvis hun ikke er enig med dig, giver hun dig ærlig feedback med gode argumenter.

Lone er omhyggelig med sit arbejde og god til at præsentere resultater. Hun har altid fokus på sine modtager og der hvor de er for at sikre at hendes budskaber når igennem.

Lone er dedikeret, passioneret, beslutsom.

Lone forholder sig objektivt til situationer, og går til opgaver med nysgerrighed og dyb seriøsitet.

Lone er velformuleret og god til at formidle og skabe smil og glade øjne hos modtageren.

Lone er kreativ og farverig både med ord og farver. Hun skaber helheder ud fra stikord f.eks i tekst.

Lone observerer hvad der er behov for i en givende situation og løser det. Hun ser muligheder og griber dem selv, eller deler dem med andre

I såvel løsningstilgang, som i at finde nye veje at gøre ting på, tænker Lone ikke blot i traditionelle baner, men finder gerne nye veje at gå, nye tilgangsvinkler til problemstillingen. Det kan også være i form af spørgsmål som åbner for et andet tankesæt eller en anden løsning end den som der var på vej.