Om mig

Jeg har en baggrund som Cand. Merc. i markedsføring med efteruddannelse i ledelse, erhvervspsykologi, pædagogik, mindfulness og anerkendende metode. Jeg har arbejdet med business-to-business marketing og kommunikation i mere end 17 år i finans-, mobil- og automationsbranchen samt i forbindelse med undervisning og analyser i  såvel store internationale virksomheder som små virksomheder med lokalfokus. Det giver et godt udgangspunkt for at forstå behov og krav i forskellige virksomhedstyper og kundesegmenter. 

Læs: Det siger andre

Jeg kender marketingprocesser fra A-Z, og har stor erfaring og en skarp pen i arbejdet med tekst i alle mulige sammenhænge fx pressemedddelelser, nyhedsbreve, kundemagasiner, web, produktblade, direct mail salgsbreve, profilfoldere, invitationer, konferenceprogrammer mm.

På analysesiden har jeg gennemført adskillige kvalitative og kvantitative kunde- og medarbejderundersøgelser, kursus- og undervisningsevalueringer, afstemninger mm. Ofte har jeg brugt internettet som værktøj. Jeg er også en trænet moderator/facilitator af fokusgrupper.

Til daglig har jeg en pragmatisk indgangsvinkel til kommunikation og marketing, hvor det ikke behøver at være dyrt og overdådigt for at virke.

Er du nysgerrig på at vide mere, se også mit fulde CV på LinkedIn.

Fik du læst: Det siger andre

Derudover har jeg stiftet firmaet Powerful Mind, som arbejder fokuseret med trivsel, arbejdsglæde og mindfulness. Som trivsel og mindfulness coach for virksomheder og private arbejder jeg både forebyggende og helbredende. Og så blogger jeg naturligvis om emnet.

Og så er jeg billedkunstner med stor forkærlighed for eventyr og fantastiske fortællinger, som de kan udforme sig på et lærred. Se mere her.